понеделник, 30 август 2021 г.

IT'S WEDDING. СВАТБЕНО...

 Сватбено време е. И аз продължавам със сватбените картички. Днес ви представям една от тях, която се получи много нежна и красива. Надявам се, че и младоженците ще си я харесат.





 Ще я покажа тук:


https://creativefingerschallengeblog.blogspot.com/2021/08/challenge-213.html

събота, 28 август 2021 г.

SUNFLOWERS... СЛЪНЧОГЛЕДОВО НАСТРОЕНИЕ

 "Август си тръгва, събрал в шепите си всичката жар на лятното слънце, но също и нашите спомени - за морският бриз, за ромона на реката, за онова чувство на безбрежно щастие и свобода, присъщо само на лятото. И ,за да не ги забравим, ги заключва в слънчогледовите поля. Затова, когато погледнем 🌻, той винаги ни се усмихва. Усмихваме се и ние!" 

В слънчогледово настроение съм, направих тази слънчева картичка, а след това написах и това стихче, което, мисля, си пасва идеално за края на август и лятото. 





Разбира се, първо ще я включа в "слънчогледовото"предизвикателство при Картичкофуриите. 🙂🌻

http://cardsaddicted.blogspot.com/2021/08/424.html?m=0

четвъртък, 26 август 2021 г.

НЕЖНА КАРТИЧКА ЗА БЛАГОДАРНОСТ

 Този модел картичка определено ми допадна. Ефектна е и със схема, лесна за изработка. Единственият недостатък е, че мястото за писане на пожелание е малко ограничено, но се намира начин.

Картичката е за благодарност към лекар-педиатър. Мисля, че се получи нежна, ненатрапчива, с послание, каквато беше идеята. Надявам се и получателката да си я хареса. :) 






Предизвикателства: 
https://aperfecttimetocraft.blogspot.com/2021/08/a-perfect-time-to-craft-open-challenge.html

петък, 20 август 2021 г.

LOVE FOREVER ЗАВИНАГИ ЛЮБОВ

 Наскоро правих сватбена картичка за една специална двойка младоженци. Те са заедно  от близо 15 години, имат свои деца, обичат се със същия плам, а сега са решили да го заявят и пред света. Колко романтично и красиво! Пожелавам им да бъдат щастливи заедно до края!💕







Ще я покажа тук: 

https://creativefingerschallengeblog.blogspot.com/2021/08/challenge-213.html


https://scrapping4funchallenges.blogspot.com/2021/08/challenge-199-more-than-2-layers.html