Translate

неделя, 1 януари 2017 г.

01.01.2017 ТОПЛО И СТУДЕНО

Еми,това е..Новата 2017 година започна.Не съм и предполагала,че в първият ден на новата година ще правя картички.Не,не предполагах,че съм толкова ''заплесната'' по картичките.След като прекарах Бъдни вечер и Коледа в леглото,повалена от гадния грипен вирус си мислех,че скоро няма да седна на ''творческата ''маса.Толкова зле се чувствах...Днес,в първия ден на новата година обаче реших да ''пробвам'' наистина ли хобито ''лекува''.Да не говорим,че заради боледуването изостанах с картичката за размяната при Картичкофуриите...И..вдъхновението дойде,за има-няма 2 часа направих картичката за моето другарче в размяната-Лени Петрова.Дано да й хареса!Еми..това е.Забравих да ви честитя Новата 2017г.!Нека бъде мирна,здрава и креативна!А..и от мен да знаете-хобито ''лекува''.Особено,когато е придружено с положителни емоции!!
С тази първа за 2017 г картичка участвам в http://cardsaddicted.blogspot.bg/2016/12/321.html

4 коментара:

 1. Красотата и изкуството лекуват наситина! И ние от екипа на Картишок ти пожелаваме здрава и красива Нова година и ти благодарим, че сподели зимните цветове с нас :)

  ОтговорИзтриване
 2. Wonderful creation!
  Lovely creation! Beautiful design and papers!
  Thanks for playing at Card Mania Challenge.
  Ileanaxx

  ОтговорИзтриване
 3. Резултатът от лечението е страхотен. Благодаря за включването в предизвикателството на Card Mania. Успех и с радост ще очакваме и други такива красоти.

  ОтговорИзтриване
 4. Fantastic card! Thanks for playing along with CardMania

  ОтговорИзтриване